Каква заплата да очаквате от бъдещия си работодател може да разберете от Zaplatomer.bg на кариерния форум „Национални дни на кариерата“

На 13-и март в хотел „Маринела“ в София бе даден старта на „Национални дни на кариерата“ – Добра Кариера, Добър Живот – най-мащабния кариерен форум в България, който се провежда за 17-и пореден път през март и април. Форумът предлага на студентите и младите специалисти възможност да поставят основите на своето сполучливо кариерно развитие, като им предостави шанса да срещнат стотици потенциални работодатели.


На щанда на Zaplatomer.bg по време на „Национални дни на кариерата" можете да разберете плащат ли ви достатъчно, каква заплата да очаквате от бъдещия си работодател и как да сравните заплатата, която получавате или очаквате за позицията, която ви интересува. Ще получите и ценни съвети за това какво е важно в преговорите за заплата или какви аргументи да използвате успешно, за да получите увеличение на заплатата си.

И днес, 14-и март до 18 ч., все още може да посетите Zaplatomer.bg на „Национални дни на кариерата" в хотел „Маринела" в София.
След това щандът ни ще се премести в следните университетски градове:

  • Варна - 19 март,  Юнашки салон;
  • Русе - 21 март, Русенски университет „Ангел Кънчев";
  • Велико Търново - 26 март, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий", пети корпус;
  • Габрово - 28 март, Технически университет;
  • Свищов - 29 март, Стопанска академия „Д. А. Ценов";
  • Бургас - 2 април, Бургаски свободен университет;
  • Пловдив - 4 април, Пловдивски панаир, Конгресен център.

„Национални дни на кариерата" всяка година се посещават от между 15 и 20 хиляди млади хора, като през годините над 40 000 от тях са започнали професионалната си кариера от тук. Статистиката показва, че средно един на всеки шест посетители успешно започва работа или стаж. Това означава, че посещението на студентите и завършилите специалисти на форума представлява отличен шанс за старт в кариерата и то в едни от най-добрите компании в страната.

Защо посещението на „Национални дни на кариерата" може да е един от най-важните ходове на старта на кариерата ви прочетете тук. Не забравяйте да се подготвите с предварителна информация за участващите компании, както и да изготвите подходящо CV, което да оставите на работодателите.

Ако сте собственик на бизнес или HR професионалист, която все още не е заявил участие, разберете какви са ползите от„Национални дни на кариерата" за изложителите и защо над 170 други водещи компании вече го направиха тази година.


Сравнете заплатата си с другите в Zaplatomer.bg
Новини

05
Feb.
Очаквана срещу реална заплата – какво да имате предвид при смяна на работата?

Според анализ на международния портал за заплати Paylab хората, които за първи път навлизат на пазара на труда имат най-амбициозни очаквания по отношение на техните заплати.

17
Jan.
Какъв процент от годишните заплати на служителите представляват финансовите придобивки?

Порталът за заплати Paylab направи анализ на възнагражденията и дела на финансовите придобивки за отделни позиции.

16
Aug.
Zaplatomer.bg подобрява анализа на заплати чрез регресионен модел в изчисленията

Zaplatomer.bg, който е част от международната група Paylab, включваща 19 локални платформи за сравняване на заплати, въведе нов начин за обработване на данни.