logo

Потребителите на Zaplatomer.bg отново могат да плащат за своите доклади чрез PayPal

2.6.2022

cover image

Ако ви предстои интервюто за работа, не забравяйте да се подготвите за всякакви въпроси относно възнаграждението.

За целта вижте каква е средната заплата за вашата позиция в Zaplatomer.bg. Освен това проучването на заплатите ще ви помогне да се научите да преговаряте по-ефективно за повишение.

В Zaplatomer.bg всеки може безплатно да сравни заплатата, която получава или очаква със свои колеги в същата професионална област. Това става като се попълнят няколко кратки полета ето тук.

Тук може да разгледате какви са заплатите по сектори, както и да видите каква е минималната и максималната заплата за конкретни длъжности.

Ако търсите ценни съвети за това какво е важно в преговорите за заплата или какви аргументи да използвате успешно, за да получите увеличение на заплащането си, може да поръчате и подробен доклад за вашата заплата.

Сега посетителите на сайта могат още по-лесно да поръчат доклад за заплатата за определена позиция и регион, тъй като имат възможност да заплатят освен по банков път и чрез PayPal.


За Zaplatomer.bg


Zaplatomer.bg съществува в България от началото на месец февруари 2018 г.

Zaplatomer.bg e е част от JobTiger и международната група Paylab.com, която е основана през септември 2015 г. и управлява 19 локални портала за сравнение на заплати като използва идентична методология за събиране на данни предимно в Централна, Южна и Северна Европа. Платформата също така предоставя на хора от цял свят възможност да сравнят заплатата си на Paylab.com.

Амбицията и визията на Paylab са да предоставя в дългосрочен план актуални данни за заплати с фокус върху Европа и развиващите се пазари в Африка, Азия и Тихoокеанския регион. Наблюдаваме увеличено търсене на подобна услуга за сравнение на заплатите в целия регион.

Първият портал за сравнение на заплати Platy.sk е основан от Profesia в Словакия през 2007 г., създавайки методология и система за събиране, филтриране и оценка на данните за заплати. В последствие се създава мрежа от локални портали за сравнение на заплати на съответните езици в Централна Европа (Унгария, Чешка република, Полша), Балканите (България, Румъния, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения и Черна гора), Прибалтика (Естония, Латвия, Литва), Финландия, Франция, Нигерия и Кот д'Ивоар.

Брандът Paylab е част от финландската Alma Media groupZaplatomer.bgJobTiger
1000 София, ул. Веслец 13

Добре ли ти плащат?

Направи безплатно сравнение точно за твоята заплата.

Сравни заплатата си