logo

Какви са предимствата от участие на виртуален кариерен форум?

22.5.2020

cover image

Търсите ли си работа? На 16 юни 2020 г. от 11:00 до 17:00 ч. ще се проведат „Виртуални дни на кариерата". Регистрацията за търсещи работа е безплатна и включва попълване на кратка форма с обща информация, която да ви представи пред работодателите.

Вижте компаниите, които ще търсят нови служители на събитието! 




Защо да се включите? 

Без затруднения 

Събитието „Виртуални дни на кариерата" протича изцяло онлайн и ви позволява лесно и бързо, от всяка точка на света, да комуникирате с десетки компании на едно място, по едно и също време, без да се налага да напускате дома или работното си място! 

Без притеснения 

Всяка компания се представя на своя индивидуален виртуален щанд, където можете да се свържете с представител на HR екипа и да проведете директно чат интервю за предлаганите работни позиции. Писмената форма на комуникация превръща „Виртуални дни на кариерата" в изключително удобен и лесен начин за кандидатстване за мечтаната от вас работа!  

Напълно достъпно 

Регистрацията и участието във „Виртуални дни на кариерата" са безплатни. Необходимо е единствено да притежавате устройство (компютър, смартфон, таблет) с добра връзка с интернет. 


Побързайте да се регистрирате!

 Ще ви очакваме на 16 юни 2020 г. от 11:00 до 17:00 ч.  


JobTiger.bg
1000 София, ул. Веслец 13, ет. 4, офис 5

Добре ли ти плащат?

Направи безплатно сравнение точно за твоята заплата.

Сравни заплатата си