Support Ukraine #StandWithUkraine
logo

Мениджмънт

Заплата за позицията Мениджър на ресторант, България

Средната нетна месечна заплата в България е
Заплатата на служителя се влияе от няколко фактора, предимно региона, в който работят, продължителността на опита, размера на компанията и др.
Сравнете заплатата си с други хора на същата позиция и в същия регион безплатно и анонимно.
80% от хората печелят:
1.730 - 3.536 BGN
10% получават по-малко 1.730 BGN
10% получават повече 3.536 BGN

Заплатите в проучването са изразени в нето.

Въз основа на проучването за заплатите на Zaplatomer.bg, 80% от хората на позиция Мениджър на ресторант в България печелят между 1.730 BGN и 3.536 BGN месечно нето.

10% от служителите печелят по-малко от 1.730 BGN и 10% от хората печелят повече от 3.536 BGN.

Анкетата е базирана на данни от служители, изчистени от екстремни и дублирани стойности. Като попълните безплатно и анонимно проучване, ще получите по-точно сравнение на заплатите си с други хора, работещи на същата позиция като вас.

Каква работа обикновено извършва Мениджър на ресторант

  • Надзор на ежедневната дейност на ресторанта, за да се осигури висок стандарт на обслужване и задоволеност на гостите.
  • Управление на набирането, обучението и оценката на персонала, за да се изгради компетентен екип.
  • Разработване и прилагане на ефективни маркетингови стратегии за популяризиране на ресторанта и увеличаване на ангажимента на клиентите.
  • Мониторинг на финансовото изпълнение, включително бюджетране, прогнозиране и контрол на разходите, за да се максимизира доходността.
  • Осигуряване на съответствие с нормативните изисквания за здраве и безопасност, както и поддържане на чистота и хигиена.
  • Сътрудничество с персонала на кухнята за създаване и актуализация на менюта, които отговарят на предпочитанията на клиентите и сезонната наличност.
  • Обработка на запитванията, рекламациите и обратната връзка на клиентите, за да се подобри изживяването им и създаде лоялност.
  • Поддържане на отношенията със доставчиците и търговците, за да се осигури навременно доставяне на качествени продукти.
  • Анализ на пазарните тенденции и дейностите на конкурентите, за да се идентифицират възможности за растеж и подобрение.
  • Планиране и организиране на специални събития и промоции, за да се привлекат нови клиенти и задържат съществуващите.

За компании - вземайте уверени решения, когато става въпрос за заплати

Подробният доклад за възнагражденията ще ви помогне да определите справедливи заплати. Винаги ще разполагате с актуални данни за заплатите.

Най-често срещаният кариерен път на служител

Графиката показва как служителите най-често напредват в кариерата си. Кликнете върху името на позицията, за да стигнете до подробности с данните за заплатите.

Позиция Мениджър на ресторант на пазара на труда

В класирането по заплати
позицията заема

317 място

Жени на тази позиция

0%

Средна възраст на респондентите на тази позиция

35

664. място

Санитар

Медицина и социални грижи

Salary group 1

944 - 1.485 BGN

318. място

Сервизен техник

Производство

Salary group 2

1.694 - 3.533 BGN

317. място

Мениджър на ресторант

Мениджмънт

Salary group 2

1.730 - 3.536 BGN

316. място

Маркетинг специалист

Маркетинг, реклама, ПР

Salary group 2

1.673 - 3.638 BGN

1. място

Директор, информационни технологии

Висш мениджмънт

Salary group 3

5.135 - 16.603 BGN

Прекалено голям ли е този диапазон на заплатите?

Можете да разберете средната заплата във вашия регион, като попълните кратък въпросник

Сравни заплатата си

Получете подробна информация за заплатите във вашата страна

Заплати от служители
Единичен доклад
1 позиция за година
100,00 BGN*
Достъп за 1 потребител
Идеален за еднократен анализ на конкретна позиция.