Support Ukraine #StandWithUkraine
logo

Туризъм, ресторантьорство, хотелиерство

Заплата за позицията Работник в ресторант, България

Средната нетна месечна заплата в България е
Заплатата на служителя се влияе от няколко фактора, предимно региона, в който работят, продължителността на опита, размера на компанията и др.
Сравнете заплатата си с други хора на същата позиция и в същия регион безплатно и анонимно.
80% от хората печелят:
593 - 1.333 EUR
10% получават по-малко 593 EUR
10% получават повече 1.333 EUR

Заплатите в проучването са изразени в нето.

Въз основа на проучването за заплатите на Zaplatomer.bg, 80% от хората на позиция Работник в ресторант в България печелят между 593 EUR и 1.333 EUR месечно нето.

10% от служителите печелят по-малко от 593 EUR и 10% от хората печелят повече от 1.333 EUR.

Анкетата е базирана на данни от служители, изчистени от екстремни и дублирани стойности. Като попълните безплатно и анонимно проучване, ще получите по-точно сравнение на заплатите си с други хора, работещи на същата позиция като вас.

Каква работа обикновено извършва Работник в ресторант

  • Осигуряване на отлично обслужване на клиентите, за да се осигури положителен опит на ядене за гостите.
  • Приемане и обработване на поръчки на клиентите точно и ефективно.
  • Подпомагане при селекция на мени и правене на препоръки въз основа на клиентските предпочитания.
  • Подготовка на масите за хранене чрез поставяне на прибори, стъклария и кондименти.
  • Сътрудничество с кухненския персонал, за да се осигури навременна и точна подготовка и доставка на храна.
  • Поддържане на чистота и организация на простора за хранене, включително изчистване и повторно настраване на масите.
  • Решаване на запитвания на клиенти и разрешаване на каквито и да е проблеми или оплаквания по професионален начин.
  • Обработване на плащания и управление на касови транзакции.
  • Съблюдаване на нормите за здраве и безопасност, включително хигиенни стандарти за храни.
  • Участие в програми за обучение, за да се подобрят уменията за обслужване и познаването на продукти.
  • Подпомагане при управление на складови запаси и презареждане на доставки според необходимостта.
  • Подкрепа на специални събития и услуги за кетъринг според изискванията.

За компании - вземайте уверени решения, когато става въпрос за заплати

Подробният доклад за възнагражденията ще ви помогне да определите справедливи заплати. Винаги ще разполагате с актуални данни за заплатите.

Най-често срещаният кариерен път на служител

Графиката показва как служителите най-често напредват в кариерата си. Кликнете върху името на позицията, за да стигнете до подробности с данните за заплатите.

Позиция Работник в ресторант на пазара на труда

В класирането по заплати
позицията заема

573 място

Жени на тази позиция

n/a

Средна възраст на респондентите на тази позиция

n/a

664. място

Санитар

Медицина и социални грижи

Salary group 1

483 - 759 EUR

574. място

Химик

Химическа промишленост

Salary group 2

618 - 1.299 EUR

573. място

Работник в ресторант

Туризъм, ресторантьорство, хотелиерство

Salary group 2

593 - 1.333 EUR

572. място

Работник поддръжка

Строителство и недвижими имоти

Salary group 2

487 - 1.481 EUR

1. място

Директор, информационни технологии

Висш мениджмънт

Salary group 3

2.626 - 8.489 EUR

Прекалено голям ли е този диапазон на заплатите?

Можете да разберете средната заплата във вашия регион, като попълните кратък въпросник

Сравни заплатата си

Получете подробна информация за заплатите във вашата страна

Заплати от служители
Единичен доклад
1 позиция за година
110,00 BGN*
Достъп за 1 потребител
Идеален за еднократен анализ на конкретна позиция.