logo
post thumb

Къде да работите, ако искате „хоум офис“?

31.5.2019

Все повече кандидати се интересуват на интервю за работа от възможностите за работа от вкъщи. За някои позиции това е стандартна част от усилията да се направят по привлекателни условията на труд и нефинансовите придобивки за служителите.

post thumb

Работещите в ИТ и мениджмънт най-често търсят информация за заплатите си

24.4.2019

Служителите, заети в областта на информационните технологии, мениджмънта и администрацията най-често търсят информация за заплатите си. Това показват попълнените данни за заплати през изминалата година в партньорската мрежа сайтове на Paylab.

post thumb

Жените в Европа получават с 9 % по-малко в сравнение с мъжете на същата позиция

7.3.2019

Според международната онлайн платформа за заплати Paylab, която дългосрочно следи тенденциите във възнагражденията на служителите на различни позиции, мъжете получават средно с 9 % повече от жените на същата позиция.

post thumb

Проучване на Paylab и Zaplatomer.bg за многообразието на работното място: къде служителите работят в многообразна работна среда?

28.2.2019

Международното проучване на Paylab и Zaplatomer.bg за многообразието на работното място показва, че четири от десет служители в Европа не работят в многообразна работна среда.

post thumb

Ново! от Zaplatomer.bg: Доклад за заплата

7.8.2018

От началото на месец август 2018 г. всеки, който има нужда от повече подробна информация за адекватността на заплатата, която получава или предлага на пазара на труда, може да закупи анализ на възнаграждението за конкретна позиция в Zaplatomer.bg.