logo
post thumb

Разберете от Zaplatomer.bg каква заплата да поискате на интервю за работа по време на онлайн изданието на Национални дни на кариерата 2021

6.4.2021

Елате на виртуалния щанд на Zaplatomer.bg по време на Национални дни на кариерата 2021 на 8 април в платформата на Brazen Technologies, за да разберете каква заплата да очаквате от бъдещия си работодател или как да сравните заплатата, която получавате.

post thumb

Каква заплата да поискате на интервю за работа?

31.3.2021

Понякога заплатата, която ще получавате, е по-важна, отколкото намирането на нова работа. Заплащането може да бъде решаващият фактор, за да приемете или откажете предложение за работа.

post thumb

Как Covid-19 промени световния пазар на труда?

17.3.2021

Пандемията от коронавирус е отговорна не само за причиняването на глобална здравна криза, но бързо се трансформира и в икономически проблем, засягащ пазара на труда.

post thumb

Умения за работа през 2021, които всеки трябва да има

5.3.2021

2020 г. си отиде, но за голяма част от хората тя беше трудна. Поради пандемията от COVID - 19 настъпи както здравна, така и икономическа криза, която принуди хората да търсят нови начини да свържат двата края, в обстоятелства, които някои наричат „новото нормално".

post thumb

Как да научим децата на финансова грамотност?

11.2.2021

Добрата финансова култура ни помага да взимаме информирани финансови решения, ефективно да разпределяме бюджета си и да бъдем подготвени с достатъчно средства за извънредни ситуации.

post thumb

Финансова грамотност за начинаещи: спестяване и инвестиране

22.1.2021

Досега във „Финансова грамотност за начинаещи“ показахме защо трябва да следите приходите и разходите си и как да избегнете излишни задължения. Ако финансовото ви състояние е добро, нямате заеми и сте успели да създадете резерв в размер на разходите ви за от три до шест месеца напред, какво следва?

Добре ли ти плащат?

Направи безплатно сравнение точно за твоята заплата.

Сравни заплатата си