logo
post thumb

Жените получават по-малко от мъжете, но разликите в заплащането между половете варират. Защо?

8.3.2022

Ако се опитате да сравните група мъже и жени в рамките на компанията, за да прецените кой печели повече, резултатът вероятно няма да е изненада. Данните и статистиката ясно показват, че това са мъжете.

post thumb

Само 41% от работещите в България са с положителна нагласа към ваксината срещу COVID-19

9.12.2021

Живеем с пандемията от коронавирус от януари 2020 г., като тя засегна всички сфери на живота ни. Създаването на ваксини се ускори благодарение на безпрецедентното сътрудничество между международната фармацевтична индустрия и правителствата.

post thumb

Как да отговорите на въпроса за заплатата на интервю за работа?

Заплатата все още не се обсъжда много често. Понякога този въпрос може да ви изненада на интервю за работа. В същото време отговорът му разкрива как оценявате своя опит и потенциал, както и дали ще останете доволни от финансовите условия, в които ще работите.

post thumb

Меките умения са ключови, за да отговорим на изискванията на пазара на труда

8.6.2021

Меките умения са от основно значение. Това се потвърждава от много проучвания, както и от изискванията към кандидатите в обявите за работа. Разберете кои меки умения са най-търсени и защо трябва да ги развивате.

post thumb

Разберете от Zaplatomer.bg каква заплата да поискате на интервю за работа по време на онлайн изданието на Национални дни на кариерата 2021

6.4.2021

Елате на виртуалния щанд на Zaplatomer.bg по време на Национални дни на кариерата 2021 на 8 април в платформата на Brazen Technologies, за да разберете каква заплата да очаквате от бъдещия си работодател или как да сравните заплатата, която получавате.

post thumb

Каква заплата да поискате на интервю за работа?

31.3.2021

Понякога заплатата, която ще получавате, е по-важна, отколкото намирането на нова работа. Заплащането може да бъде решаващият фактор, за да приемете или откажете предложение за работа.

post thumb

Как Covid-19 промени световния пазар на труда?

17.3.2021

Пандемията от коронавирус е отговорна не само за причиняването на глобална здравна криза, но бързо се трансформира и в икономически проблем, засягащ пазара на труда.

post thumb

Умения за работа през 2021, които всеки трябва да има

5.3.2021

2020 г. си отиде, но за голяма част от хората тя беше трудна. Поради пандемията от COVID - 19 настъпи както здравна, така и икономическа криза, която принуди хората да търсят нови начини да свържат двата края, в обстоятелства, които някои наричат „новото нормално".

Добре ли ти плащат?

Направи безплатно сравнение точно за твоята заплата.

Сравни заплатата си